Volvo Personal Service

Met de aankoop van een Volvo koopt u gemoedsrust. Wat u ook nodig hebt, uw erkende Volvo-werkplaats staat voor u klaar en houdt uw Volvo in topconditie. We ontwikkelden een eigen serviceconcept dat persoonlijk en efficiënt is, waarbij we niet enkel voor uw wagen zorgen, maar ook voor u. We noemen het Service by Volvo en het biedt u alles wat u nodig hebt, op de meest eenvoudige manier.

Welkom in een eenvoudigere toekomst

Als eerste in de automobielsector introduceert Volvo een nieuw type werkplaats, om het onze klanten gemakkelijker te maken. We verruilen daarbij onze traditionele werkwijze voor een nieuwe aanpak van onderhoud en reparatie in onze werkplaats.

Omdat we efficiënt in teamverband werken – zoals bij een Formule 1-pitstop – zijn de meeste werkzaamheden binnen een uur af te werken. Voor wie zich de extra rit van en naar de garage wil besparen, staat onze comfortabele lounge ter beschikking.

Bovendien kan u met elke vraag terecht bij uw persoonlijke servicetechnicus (PST), die zich bekommert om u en uw auto.

Dit concept, dat we Volvo Personal Service noemen, zorgt ervoor dat het onderhouden van uw wagen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk wordt.