Nieuwe wagens

Onze showroom toont een ruim gamma aan nieuwe Volvomodellen. Van innovatieve auto’s tot premium modellen zoals berlines, stationwagons, sportswagons, terreinwagens en SUV’s. Voor iedereen is er wel een Volvo van zijn of haar dromen.

ontdek onze modellen

Tweedehands wagens

Liever een degelijke tweedehands auto? Volvo Charels selecteert wagens die jonger zijn dan 5 jaar en minder dan 150.000 kilometer op de teller hebben. Elke auto wordt gecontroleerd en je krijgt garantie en ruilrecht. De wagens worden verkocht onder het Volvo Selekt-label.

Onze tweedehandswagens

Onderhoud

Bij Volvo Charels moedigen we onze toptechniekers aan om zich te blijven bijscholen. Zodat elk onderhoudsprobleem een degelijke oplossing krijgt. Als je wagen in de garage is, kunnen we zorgen voor een vervangauto of gratis vervangfiets. Of geniet van een lekkere kop koffie en gratis wifi in onze wachthoek. Want het is belangrijk dat je een goede service ontvangt.

Afspraak maken

Verhuur

Op zoek naar sneeuwkettingen die je kan huren? Vertrek je op reis en heb je tijdelijk een dakkoffer en lastdragers nodig? Huur dan een stevige dakkoffer bij ons. Ook dakdragers en sneeuwkettingen vind je in ons verhuurgamma.

Contacteer ons

Service

Volvo Charels rijdt met je wagen naar de keuring als het voor jou niet lukt. Je kan op ons rekenen voor pick-up & delivery: we halen je auto op en zetten hem terug bij jou op het bedrijf af.

Contacteer ons